Bij buytenplaets suydersee kan je ook “bijzonder overnachten”. We hebben een aantal speciale kampeerplekken voor iedereen die graag een unieke overnachting wil.

Rioolbuizen

Liggend op een apart veld hebben we zogeheten “rioolbuis” tenten liggen. Voor een echt kampeergevoel met een riool−BBQ. Je neemt je eigen slaapmat en slaapzak mee, verder is alles geregeld. Van lekkere stoelen bij de BBQ, tot een steigerhouten bed die je ook nog eens kan inklappen tot een zit plek voor als je geen behoefte hebt aan de luie stoelen.

Meer informatie

Dak tent

De volgende unieke ervaring is onze dak tent. Deze 2 persoons kampeerplek staat op een afgelegen plek tussen de bomen op het terrein. Je slaapt hier op het dak van een oude Lada Niva 4x4. Je hebt veel privacy met de locatie van de tent. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je kampeerspullen.

Meer informatie

Safaritent

Als 3e unieke keuze hebben we de bekende safaritent. Ruimte tot wel 6 personen per tent. We hebben 3 tenten op de locatie staan, dus in totaal ruimte voor 18 personen. Ideaal voor de mensen die geen caravan hebben of geen zin hebben om deze op te zetten.

Meer informatie

Tipi−tenten

Tot slot hebben we natuurlijk een verblijf dat niet mag ontbreken als je bijzondere kampeerplekken aanbiedt. De tipi−tent, in de tent die wij hebben staan kunnen minimaal 6 mensen slapen. Voor de warmte hebben we een houtkachel en een houten vlonder geïnstalleerd.

Meer informatie

Direct reserveren