Op deze pagina zullen wij proberen de actuele ontwikkelingen bij te houden in het kader van het coronavirus en het al dan niet bij ons overnachten.

Laatste update: woensdag 01/04/2020 10:45 uur

Open of gesloten
Naar aanleiding van de aangescherpte noodverordening van de veiligheidsregio Flevoland d.d. 30/03/2020, is het centrale sanitaire gebouw gesloten voor vakantiegangers. De camping is nog wel geopend voor gasten die gebruik kunnen maken van eigen sanitair. Voor bepaalde accommodaties is privé-sanitair beschikbaar.

Een veilige rustige plek
Omdat wij een kleine camping zijn zonder horeca en animatie, en er dus geen grotere groepen mensen dicht op elkaar zitten, is het  juist een mooie plek om in deze hectische tijd letterlijk en figuurlijk even afstand te nemen. Hoe raar dit eigenlijk ook klinkt in deze bijzondere tijd.

Maatregelen op de camping
Omgangs- en gedragsregels om verspreiding Corona te voorkomen.

Er zijn regels opgesteld door o.a. het RIVM. Wij hebben ons als bedrijf hier ook aan te houden en worden hierop door de overheid gecontroleerd. Daarom hebben wij concreet de volgende maatregelen genomen:

⁃ Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
⁃ Schud geen handen.
⁃ Het centrale sanitaire gebouw is gesloten.
⁃ In de receptie wordt maximaal 1 persoon tegelijk geholpen.

Bedankt voor het meehelpen en meedenken.
Denk aan de andere, denk aan jezelf! 

Annuleren
Op advies van brancheorganisatie Recron hanteren wij 'gewoon' onze algemene voorwaarden. Als je wilt annuleren omdat je besmet bent, dus ziek, kun je gebruik maken van je annuleringsverzekering. Als je wilt annuleren vanwege de aanwezigheid van het coronavirus in zijn algemeenheid, is dat helaas geen reden om te annuleren.

Omboeken
Omdat de huidige omstandigheden zo bijzonder zijn, bieden wij wel een kosteloze 'omboekservice' aan. Een reeds gedane reservering mag worden verplaatst naar een concrete latere datum. Hiervoor kun je ons een mailtje over sturen.

Tot slot wensen wij iedereen veel sterkte toe.

Hartelijke groet, Team Buytenplaets Suydersee