Op deze pagina zullen wij proberen de actuele ontwikkelingen bij te houden in het kader van het coronavirus en het al dan niet bij ons overnachten.

Laatste update: woensdag 12/06/2020 10:45 uur

Open of gesloten
Vanaf 15 juni is het centrale sanitairgebouw weer geopend en kunnen wij weer 'normaal' als camping draaien. Uiteraard rekening houdend met het 'nieuwe normaal' in de 1,5 meter maatschappij. 

Een veilige rustige plek
Omdat wij een kleine camping zijn zonder horeca en animatie, en er dus geen grotere groepen mensen dicht op elkaar zitten, is het juist een mooie plek om in deze hectische tijd je vakantie door te brengen. Afstand houden is hier geen probleem!

Maatregelen op de camping
De door het RIVM opgelegde omgangs- en gedragsregels gelden uiteraard voorlopig nog wel. Daarom hebben wij concreet de volgende maatregelen genomen:

⁃ Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
⁃ Schud geen handen.
⁃ In het centrale sanitair gebouw worden voorzieningen 'om-en-om' gebruikt.
⁃ Er is privé sanitair beschikbaar.
⁃ In de receptie wordt maximaal 1 persoon tegelijk geholpen.

Bedankt voor het meehelpen en meedenken.
Denk aan de andere, denk aan jezelf! 

Annuleren
Op advies van brancheorganisatie Recron hanteren wij 'gewoon' onze algemene voorwaarden. Als je wilt annuleren omdat je besmet bent, dus ziek, kun je gebruik maken van je annuleringsverzekering. Als je wilt annuleren vanwege de aanwezigheid van het coronavirus in zijn algemeenheid, is dat helaas geen reden om te annuleren.

Omboeken
Omdat de huidige omstandigheden zo bijzonder zijn, bieden wij wel een kosteloze 'omboekservice' aan. Een reeds gedane reservering mag worden verplaatst naar een concrete latere datum. Hiervoor kun je ons een mailtje over sturen.

Tot slot wensen wij iedereen veel sterkte toe.

Hartelijke groet, Team Buytenplaets Suydersee