Door de aanwezige voorzieningen op Buytenplaets Suydersee en de nabijheid van diverse faciliteiten, is onze locatie ideaal om een familieweekend of familie-uitje te organiseren.

Overnachtingsmogelijkheden
De keuze is reuze! Van overnachten in je eigen tent of caravan, tot het huren van een boomhut of tiny house. Het kan allemaal en ook nog op maat. En door het kleinschalige karakter van onze locatie zit toch iedereen dicht bij elkaar in de buurt.

Voorzieningen op locatie
De voorzieningen op Buytenplaets Suydersee zijn leuk en niet alledaags. Wat te denken van een Alpacawandeling in het nabij gelegen bos... of een workshop vuur maken en leren koken op open vuur... het kan allemaal. Qua eetgelegenheid hebben wij een overdekte eetplaats die het mogelijk maakt om bij slecht weer droog te zitten.

Faciliteiten nabij locatie
Naast deze voorzieningen zijn er op loopafstand diverse faciliteiten welke een weekend zeker laten slagen; te weten een subtropisch zwembad en bowlingbaan op loopafstand en, altijd handig, een winkelcentrum op voor de dagelijkse boodschappen.

In de omgeving Lelystad
In de verdere omgeving zijn diverse uitstapjes te maken die een familieweekend of -uitje helemaal af maken, een paar voorbeelden:
- Belevenissenbos - een ontzettend leuk speelbos voor jong (en eigenlijk ook wel een beetje voor oud).
- Oostvaardersplassen - een door Staatsbosbeheer georganiseerde excursie geeft een mooi beeld van dit unieke gebied.
- Natuurpark Lelystad - een parkachtig ingericht natuurgebied, ooit bedoelt als dependance van Artis.
- Bataviastad - een outletshoppingcentre voor diegene die ff willen shoppen...
- Batavialand - een bezoek waard om meer te weten te komen over het ontstaan van Flevoland, met ook de Bataviawerf.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.