Door de ligging nabij diverse sportfaciliteiten, indoor (sport)activiteiten en een winkelcentrum is Buytenplaets Suydersee de ideale locatie om een trainingskamp te organiseren.

Veelvoud aan sporten
De volgende sporten worden op loopafstand beoefend: voetbal, handbal, tennis, atletiek, korfbal, zwemmen, hockey, bowlen. Met betreffende verenigingen zijn afspraken te maken over gebruik van de faciliteiten en het organiseren van oefenwedstrijden. Indien gewenst kunnen wij hierin de organisatie uit handen nemen.

Nabij locatie
Naast deze noodzakelijke faciliteiten zijn er op loopafstand diverse voorzieningen die een trainingskamp laten slagen; te weten een subtropisch zwembad, bowlingbaan, all-you-can-eat wok en sushi, winkelcentrum met Lidl en een sportcafé. Naast het sporten een must om te ontspannen.

Op locatie
Tot slot maken de voorzieningen op Buytenplaets Suydersee het helemaal af. Het diverse aanbod aan overnachtingsmogelijkheden maakt dat er voor ieder wat wils is; van eenvoudig slapen in je eigen tent tot luxe overnachten in een boomhut. Verder kun je op de vuurplaats op open vuur koken of lekker BBQ-en. Bij slecht weer is er de overdekte eetplaats.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.