Wildkamperen

    

Wildkamperen staat gelijk aan vrijheid; slapen op een plek midden in de natuur zonder verdere voorzieningen. In Nederland is dit helaas niet toegestaan. Om deze ervaring toch mogelijk te maken, is het op Buytenplaets Suydersee mogelijk gemaakt om in het naastgelegen bos te 'wildkamperen'. Wij noemen dat Bushcamping. In het bos staan een tweetal proefopstellingen van primitieve overnachtingsmogelijkheden. Deze zijn gebouwd door een bushcraft-instructeur en dienen als voorbeeld om na te maken. Met door ons aangeleverde materialen mag je zelf een plekje zoeken en een onderkomen bouwen. Omdat het verboden is om in het bos vuur te maken, is het op het naastgelegen veld mogelijk om vuur te maken voor o.a. het bereiden van eten. 
Je mag ook gebruik maken van de faciliteiten op Buytenplaets Suydersee, zoals hier omschreven, maar dat hoeft uiteraard niet...

Bushcraft

    

Als aanvulling op het wildkamperen is het mogelijk om bushcraft- en overleving skills aangereikt te krijgen van een bushcraft-instructeur. Hiervoor werken wij samen met Ago Natura. Je kunt denken aan het vinden van eetbare planten uit de natuur, het maken van een overnachtingsplek, primitief koken (waaronder het maken van vuur), etc. Deze bushcraft skills worden groepsgewijs op een aantal vooraf bepaalde data aangeboden. Je kun je hiervoor aanmelden.

Beschikbare data:
volgen spoedig

Tarieven en reserveren

Activiteit

Prijs                    

Bijzonderheden

Wildkamperen

€ 15,00 p/nacht

'Gewoon' een nachtje primitief in het bos slapen.

Bushcraft op inschrijving 

€ 40,00 p/nacht

Eén keer 2 á 3 uur bushcraft training, inclusief 1 nacht wildkamperen (zie beschikbare data)

Bushcraft groepsaanvraag 

€ op aanvraag

Bij een groepsgrootte van min. 6 personen kan er een training worden ingepland.

Door HIER het reserveringsformulier in te vullen, weten wij dat je van plan bent te komen en kunnen wij er rekening mee houden.